Anne lyytikäinen-palmroth lapset

Haku – Anne Lyytikäinen-Palmroth | HS.fi

Ruoka & reseptit · Koti · HS Nyt · Sunnuntai · Kuukausiliite · Lasten uutiset · Muistokirjoitukset … Haku – Anne Lyytikäinen-Palmroth | HS.fi.

Kappeli Kemiönsaarella: ”Täällä on kaikki se, josta olemme …

Kappeli Kemiönsaarella: ”Täällä on kaikki se, josta olemme aina unelmoineet” | Design Stories

25.8.2017 — Muutama vuosi sitten Anne Lyytikäinen-Palmroth ja tämän mies Tero tulivat maininneeksi asiasta perheystävälle, arkkitehti Lauri Hollménille, …

Heikki ja Kaija Sirenin ikonisen merikappelin innoittamana syntyi pakopaikka, jossa on kaikki, mitä ihminen tarvitsee.

200301631 – Taloussanomat – Ilta-Sanomat

8.4.2003 — Perustaja-Lyytikäisten lapsenlapset omistavat yhtiön ja ovat siellä … Anne Lyytikäinen-Palmroth Avun toisena päätoimittajana ja Yrjö …

Soonin sisäpiiririkoksesta ehdollista vankeutta – Turun Sanomat

Soonin sisäpiiririkoksesta ehdollista vankeutta – Talous – Turun Sanomat

21.6.2005 — Osakekaupat tehtiin Palmrothin vaimon Anne Lyytikäinen-Palmrothin nimiin. Lyytikäinen on A-lehtiä kustantavan perheyrityksen hallituksen …

Törkeästä sisäpiiririkoksesta annettiin maanantaina harvinainen tuomio. Mm. moottoriurheilupiireistä tunnettu liikemies Tero Palmroth sai Helsingin käräjäoikeudessa viiden kuukauden ehdollisen vankeuden törkeästä sisäpiiritiedon hyväksikäytöstä Soonin eli entisen Tampereen Puhelimen osakekaupoissa vuonna 2001. Sijoittajan katsottiin käyttäneen kaupoissa hyväksi sisäpiiritietoa, jota hän oli saanut Soonin hallituksen jäseneltä. Tämä sai tuomiokseen 30 päiväsakkoa sisäpiiritiedon väärinkäytöstä.

Sikariportaan äidit – Iltalehti

2.11.2006 — Sari Baldauf, Eva Valkama, Arja Suominen, Maarit Näkyvä ja Anne Palmroth-Lyytikäinen ovat Suomen kovatuloisimmat uraäidit.

Kirsti Lyytikäinen – Wikipedia

A-lehtien johdossa toimivat nyt Kirsti ja Olli Lyytikäisen lapset, … Olli-Pekka Lyytikäinen ja julkaisujohtajana Anne Lyytikäinen-Palmroth.

Anne Lyytikäinen-Palmroth (alyytikinenpalm) – Profile | Pinterest

See what Anne Lyytikäinen-Palmroth (alyytikinenpalm) has discovered on Pinterest, the world’s biggest collection of ideas.

A-lehdet – Wikiwand

A-lehdet on Lyytikäisen suvun perheyhtiö. Konsernin liikevaihto oli noin 132 miljoonaa … Omistaja, Olli-Pekka Lyytikäinen ja Anne Lyytikäinen-Palmroth.

A-lehdet on suomalainen mediasisältöjen, verkkokaupan ja kasvumarkkinoinnin asiantuntijayritys. A-lehdet-konsernin muodostavat aikakausmedioita kustantava perheyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt, pohjoismaista designia myyvä verkkokauppa Finnish Design Shop ja kasvumarkkinointiyritys Genero sekä kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.

Mies tilasi Apu-lehden ei voi tyhmempää lehteä olla – Vauva

Olli-Pekka Lyytikäinen toimii A-lehdet Oy:n toimitusjohtajana, Anne Lyytikäinen-Palmroth julkaisujohtajana ja Yrjö Lyytikäinen Tuulilasi-lehden …

Keywords: anne lyytikäinen-palmroth lapset