Denzel washington lapset

Denzel Washington – Wikipedia

Denzel Washington – Wikipedia

19.1.2021 — Denzel Washingtonin lapset seuraavat kaikki isänsä kuuluisia jalanjälkiä … Denzel Washington tunnetaan rooleistaan ​​elokuvissa, …

Denzel Washingtonin lapset: Opi kaikki näyttelijän neljästä …

Denzel Washingtonin lapset: Opi kaikki näyttelijän neljästä lapsesta – Viihde

26.10.2018 — Vuonna 1983 pariskunta avioitui. Yhteistä taivalta on kestänyt jo 41 vuotta. Kaksikolla on neljä yhteistä lasta, kaksi tytärtä ja kaksi poikaa.

Michelle Stein on viihde- ja vanhemmuusuutisten toimittaja/toimittaja, joka sijaitsee Keskilännessä. Kun hän ei kirjoita uusimpia julkkisjuoruja ja popkulttuuria (tai jahtaa neljää lastaan), löydät hänen koulutuksensa maratoneille, kahvin juomiseen tai nukkumiseen.

Denzel Washington joutui kosimaan vaimoaan kolmesti – Iltalehti

Kuka on Denzel Washingtonin vaimo? Oscar-palkittu legendaarinen näyttelijä on ollut naimisissa vaimonsa Pauletta Washingtonin kanssa vuodesta 1983.

Denzel Washington Bio: nettovarallisuus, ura, naimisissa …

Denzel Washington Bio: nettovarallisuus, ura, naimisissa, aviomies, lapset, vaimo – elämäkerta

2.1.2010 — Washingtonilla on neljä lasta vaimonsa Paulettan kanssa: poika John, 25, tytär Katie, 22, ja kaksoset Olivia ja Malcolm, 18.

Kuka on Denzel Washingtonin vaimo? Oscar-palkittu legendaarinen näyttelijä on ollut naimisissa vaimonsa Pauletta Washingtonin kanssa vuodesta 1983. Pariskunnalla on myös neljä lasta. Hänen nettovarallisuuden arvioidaan olevan 220 miljoonaa dollaria vuonna 2019.

Denzel Washingtonilla on yllättävä päätyö – Viihde

Denzel Washington on yksi Amerikan seksikkäimmistä näyttelijöistä ja hän on myös ohjaaja ja tuottaja. Hän on saanut kolme Golden Globe -palkintoa, …

Denzel Washington, poika, nettovarallinen, vaimo, tytär, lapset …

Denzel Washington, poika, nettovarallinen, vaimo, tytär, lapset, korkeus, perhe, talo

Denzel Hayes Washington, Jr. on yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä.[1] … Lapset, 4; mukaan lukien John David Washington. Näyttelijä.

Denzel Washington on yksi Amerikan seksikkäimmistä näyttelijöistä ja hän on myös ohjaaja ja tuottaja. Hän on saanut kolme Golden Globe -palkintoa, Tony Award ja kaksi Academy Awards -palkintoa, joihin kuuluu Best

Denzel Washington – Wikiwand

Kaksinkertainen Oscar-voittaja Denzel Washington, 63, on osoittanut viime vuosina kyntensä myös … Denzel oli keskimmäinen lapsi kolmen lapsen katraassa.

Denzel Hayes Washington, Jr. on yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä.

Denzel Washington – DeLuxe-lehti

Denzel Washington

Ukee Washington Bio, vanhemmat, Denzel Washington, vaimo, ikä, palkka ja CBS3 … Ei tiedetä, onko Washingtonilla lapsia vai ei, koska hän ei ole jakanut …

Kaksinkertainen Oscar-voittaja Denzel Washington, 63, on osoittanut viime vuosina kyntensä myös Hollywoodin toimintasankarina. Hän palaa rooliinsa tappavana Robert McCallina The Equalizerin jatko-osassa. DeLuxe-lehden Gunnar Rehlin tapasi Washingtonin Lontoossa.

Ukee Washington Bio, vanhemmat, Denzel … – Millennivm.Org

Ukee Washington Bio, vanhemmat, Denzel Washington, vaimo, ikä ja palkka – Kuuluisia Ihmisiä Yhdysvalloissa

Ukee Washington on amerikkalainen uutisankkuri arkipäivän iltauutisten lähettämiseen KYW-TV: ssä Philadelphiassa Pennsylvaniassa. Syntynyt 20. elokuuta 1958, PA, USA, Was

Keywords: denzel washington lapset