Finnish Heading: Clas Ohlson Työpaikat – Löydä oma paikkasi Clas Ohlsonilla (meaning: Clas Ohlson Jobs – Find your place at Clas Ohlson)

Oletko etsimässä uusia työmahdollisuuksia? Haluaisitko työskennellä menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, Clas Ohlson saattaa olla juuri sinulle sopiva työpaikka. Clas Ohlson on kansainvälinen kodin ja vapaa-ajan tuotteiden vähittäiskaupan yritys, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri puolilla Suomea.

Clas Ohlson työpaikat

Clas Ohlson tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan alalta. Yrityksen menestys perustuu osaavaan ja motivoituneeseen työvoimaan. Clas Ohlsonilla on säännöllisesti avoimia työpaikkoja eri osastoilla, kuten myynti, asiakaspalvelu, varasto ja logistiikka.

Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, voit hakea työpaikkaa Clas Ohlsonin myymälässä. Työtehtäviin voi kuulua asiakkaiden avustaminen, tuotteiden esillelaitto ja kassatyöskentely. Clas Ohlsonilla arvostetaan hyvää palveluasennetta ja kiinnostusta tuotteita kohtaan.

Jos taas olet kiinnostunut varasto- ja logistiikkatyöstä, Clas Ohlsonilla on työpaikkoja myös tällä alueella. Tehtäviin voi kuulua tuotteiden vastaanotto, varastoinnista huolehtiminen ja tilausten kerääminen. Clas Ohlsonilla panostetaan tehokkaaseen logistiikkaan ja tarkkaan varastonhallintaan, joten tämän alan työntekijöille on tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä.

Clas Ohlsonin sijainnit Suomessa

Clas Ohlsonilla on useita myymälöitä ympäri Suomea, joten saatat löytää sopivan työpaikan läheltä kotiasi. Joitakin Clas Ohlsonin myymälöiden sijainteja ovat Espoo, Jyväskylä, Tampere ja Rovaniemi. Clas Ohlsonin kaupat ovat modernia ja viihtyisää tilaa, jossa on hyvä työskennellä.

Clas Ohlsonin verkkosivut

Voit tutustua Clas Ohlsonin työpaikkoihin lisää heidän virallisilla verkkosivuillaan. Siellä voit löytää tietoa avoimista työpaikoista, yrityksen arvoista ja työntekijöiden kokemuksista. Verkkosivusto tarjoaa myös mahdollisuuden hakea työpaikkoja suoraan verkossa.

“Clas Ohlsonilla työskentely on ollut erittäin palkitsevaa. Yritys tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoa ja työskennellä monipuolisessa työympäristössä.” – entinen työntekijä

Yhteenveto

Clas Ohlson tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri osastoilla ympäri Suomea. Yrityksessä arvostetaan asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää palveluasennetta ja kiinnostusta tuotteita kohtaan. Jos olet etsimässä uutta työpaikkaa, kannattaa ehdottomasti tutustua Clas Ohlsonin avoimiin työpaikkoihin ja hakea omaa paikkaasi tällä menestyvällä ja kasvavalla yrityksellä.

Kaupungit Osoitteet
Espoo Esimerkkikatu 1
Jyväskylä Esimerkkikatu 2
Tampere Esimerkkikatu 3
Rovaniemi Esimerkkikatu 4
  1. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta
  2. Laaja valikoima tuotteita
  3. Monipuoliset työmahdollisuudet
  4. Edulliset henkilökunta-alennukset
  5. Mahdollisuus kehittää ammattitaitoa
  • Asiakaspalvelu
  • Varasto ja logistiikka
  • Myyntityö
  • Yritysmyynti

Ofte stillede spørgsmål

Mitä työpaikkoja Clas Ohlsonilla on tarjolla Suomessa?

Clas Ohlson tarjoaa työpaikkoja eri kaupungeissa ympäri Suomea, kuten Espoossa, Jyväskylässä, Tampereella ja Rovaniemellä. Tutustu Clas Ohlsonin työpaikkatarjontaan!

Mitä tuotteita Clas Ohlson myy?

Clas Ohlson myy laajan valikoiman tuotteita, kuten kodinelektroniikkaa, työkaluja, kodin tarvikkeita ja puutarhatuotteita. Tutustu Clas Ohlsonin tuotevalikoimaan!

Miten voin hakea töitä Clas Ohlsonilla?

Clas Ohlsonin avoimet työpaikat löytyvät heidän verkkosivuiltaan osoitteesta clasohlson.fi. Sieltä voit lähettää hakemuksen haluamaasi työpaikkaan. Lue lisätietoja Clas Ohlsonin rekrytointiprosessista!

Onko Clas Ohlsonilla ainoastaan fyysisiä myymälöitä?

Clas Ohlsonilla on sekä fyysisiä myymälöitä että verkkokauppa. Voit tehdä ostoksia heidän verkkosivuillaan osoitteessa clasohlson.fi tai vierailla lähimmässä myymälässäsi. Lue lisää Clas Ohlsonin myymälöistä ja verkkokaupasta!

Mikä on Clas Ohlsonin verkkokaupan osoite?

Clas Ohlsonin verkkokauppa löytyy osoitteesta clasohlson.fi. Voit tehdä ostoksia kätevästi mistä ja milloin tahansa. Tutustu Clas Ohlsonin verkkokauppaan!

Onko Clas Ohlsonilla lahjakortteja?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on lahjakortteja. Voit ostaa lahjakortin joko verkkokaupasta tai lähimmästä myymälästäsi. Tutustu Clas Ohlsonin lahjakortteihin ja anna lahjaksi valinnanvapaus!

Tarjoaako Clas Ohlson opiskelija-alennusta?

Kyllä, Clas Ohlson tarjoaa opiskelija-alennusta. Esitä opiskelijakorttisi kassalla, niin saat alennusta ostoksistasi. Lue lisätietoja Clas Ohlsonin opiskelija-alennuksesta!

Miten voin ottaa yhteyttä Clas Ohlsonin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Clas Ohlsonin asiakaspalveluun soittamalla heidän asiakaspalvelunumeroonsa tai lähettämällä sähköpostia. Yhteystiedot löytyvät heidän verkkosivuiltaan. Ota yhteyttä Clas Ohlsonin asiakaspalveluun ja saa vastauksia kysymyksiisi!

Mitä etuja saan Clas Ohlsonin One-kanta-asiakasohjelmasta?

Clas Ohlsonin One-kanta-asiakasohjelma tarjoaa useita etuja, kuten erikoistarjouksia, pisteitä ostoksista ja ilmaisia palveluja. Lue lisää Clas Ohlsonin One-kanta-asiakasohjelmasta ja liity mukaan!

Voinko palauttaa Clas Ohlsonilta ostamani tuotteen?

Kyllä, voit palauttaa Clas Ohlsonilta ostamasi tuotteen. Tarkemmat ohjeet palautusta varten löydät heidän verkkosivuiltaan. Tutustu Clas Ohlsonin palautuskäytäntöihin ja palauta tarvittaessa ostamasi tuote!

Artiklen Finnish Heading: Clas Ohlson Työpaikat – Löydä oma paikkasi Clas Ohlsonilla (meaning: Clas Ohlson Jobs – Find your place at Clas Ohlson) har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 7 anmeldelser