Hbo nordic playstation 3

HBO Max – HBO Nordic on nyt saatavilla Playstation 3:lla ja …

HBO Nordic on nyt saatavilla Playstation 3:lla ja Playstation 4:llä 1080p HD-kuvanlaadulla ja 5.1 -äänentoistolla. Astu sisään Sarjojen kotiin: hbonordic.com.

Loistavia uutisia! HBO Nordic -sovellus on nyt saatavilla PS4 …

HBO Nordic -sovellus on nyt saatavilla PS4:lle ja PS3:lle. Voit vihdoin astua huippusarjojen maailmaan suoraan konsoliltasi. Katso Game of Thrones ja Fear The …

HBO Nordic nyt Sony Playstationilla – Episodi.fi

23.10.2015 — Nyt voit nauttia HBO Nordicin laatusarjoista myös Playstation 3:lla että Playstation 4:llä 1080p HD-kuvanlaadulla ja 5.1 -äänentoistolla.

Millä laitteilla HBO Max toimii?

HBO Max | Tässä on luettelo HBO Maxin kanssa yhteensopivista laitteista.

Asenna: Avaa Play-kauppasovellus Android-puhelimessa tai -tabletissa ja hae sanoilla HBO Max. Valitse HBO Max ja sitten latausvaihtoehto. HBO Maxin asentamista …

HBO Max -sovelluksen asentaminen

HBO Max | Lue, kuinka voit ladata HBO Max -sovelluksen sovelluskaupasta suosikkilaitteellesi (Android, Apple, LG Smart TV, PlayStation, Samsung-televisio, Vodafone TV, Xbox tai tietokone).

Asennuksen jälkeen avaa HBO Max ja kirjaudu sisään. Tai jos sinun täytyy rekisteröityä, katso kohtaa Rekisteröityminen sovelluskaupan kautta.

HBO Maxin vianmääritys televisiossa

HBO Max | Lue, mitä voit tehdä, jos HBO Max ei toimi odotetulla tavalla televisiossasi.

HBO Maxin vianmääritys televisiossa. information … Kokeile HBO Max -sovelluksen päivittämistä TV-laitteellasi. … PlayStation-konsoli.

Sisäänkirjautuminen HBO Maxiin

HBO Max | Lue, kuinka kirjaudut sisään HBO Maxiin tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa käyttäen puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla.

Onko sinulla jo HBO Max -tili (tai HBO Nordic- tai HBO España -tili, jolla on aktiivinen tilaus)? Hienoa! … Android TV, Apple TV tai PlayStation.

HBO Nordic tuo palvelunsa Playstationille – Ilta-Sanomat

HBO Nordic tuo palvelunsa Playstationille: “Olemme mielissämme” – Digitoday – Ilta-Sanomat

Tiedotteessaan palvelu kertoo, että HBO Nordic on saatavilla Playstation 3- ja Playstation 4 -konsoleille. Videopalvelun tilanneet Playstation-omistajat …

Sarjoja ja elokuvia välittävä palvelu hehkuttaa tiedotteessaan teräväpiirtokuvaa.

HBO Nordic nyt saatavilla Sony Playstationilla‏ – Muropaketti.com

21.10.2015 — HBO Nordic on nyt saatavilla Playstation 3:lla ja Playstation 4:llä 1080p HD-kuvanlaadulla ja 5.1 -äänentoistolla.

Keywords: hbo nordic playstation 3