Jukka itkonen lapset

Jukka Itkonen – Wikipedia

Itkonen kuoli 13. joulukuuta 2021. Muutama päivä ennen hänen kuolemaansa oli sovittu uuden lasten seikkailuromaanin julkaisemisesta.

Jukka Itkonen hoiti sairasta vaimoaan kotona kahdeksan vuotta

Jukka Itkonen hoiti sairasta vaimoaan kotona kahdeksan vuotta – kunnes oli tehtävä päätös – Kotimaa – Ilta-Sanomat

31.12.2014 — Jukka Itkonen hoiti sairasta vaimoaan kotona kahdeksan vuotta – kunnes oli tehtävä päätös. Kirjailija Jukka Itkosen puoliso Inga Itkonen …

Kirjailija Jukka Itkosen puoliso Inga Itkonen sairastui Alzheimerin tautiin vain 54-vuotiaana. Kahdeksan vuotta Jukka jaksoi hoitaa häntä kotona. Nyt oli tehtävä raskas päätös.

Kirjailija Jukka Itkonen on kuollut | Yle Uutiset

13.12.2021 — Runoilijana, sanoittajana, suomentajana ja lastenkirjailijana tunnetun Itkosen lämminhenkiset tekstit puhuttelevat niin lapsia kuin aikuisiakin.

Runoilijana, sanoittajana, suomentajana ja lastenkirjailijana tunnetun Itkosen lämminhenkiset tekstit puhuttelevat niin lapsia kuin aikuisiakin. Monilahjakas Itkonen kirjoitti myös näytelmiä, kuvitti omia teoksiaan ja teki musiikkia.

Kirjailija Jukka Itkonen on kuollut – Iltalehti

13.12.2021 — Jukka Itkonen teki muutama päivä ennen kuolemaansa sopimuksen uuden lastenkirjan julkaisusta. Kuvassa Itkonen vuonna 2011. ALIISA PIIRLA.

Jukka Itkonen 1951–2021 – Muistot | HS.fi

6.2.2022 — Itkonen kirjoitti paljon lapsille. Lapsi ei tarkoittanut hänelle niinkään ikää kuin asennetta: avointa mieltä, tapaa nähdä ja tutkia maailmaa.

Kirjailija

Runoilija Jukka Itkonen on kuollut – Palkittuun tuotantoon …

Runoilija Jukka Itkonen on kuollut – Palkittuun tuotantoon kuului sanoituksia iskelmätähdille ja libretto Kansallisoopperaan – Kulttuuri | HS.fi

13.12.2021 — Jukka Itkonen kirjoitti laajassa tuotannossaan yhtä paljon lapsille kuin aikuisille. ”Kun ei sulje itseltään asioita pois, on onnellisempi”, …

Jukka Itkonen kirjoitti laajassa tuotannossaan yhtä paljon lapsille kuin aikuisille. ”Kun ei sulje itseltään asioita pois, on onnellisempi”, kuului Itkosen elämänfilosofia.

Itkonen, Jukka – Lasten Keskus

JUKKA ITKONEN (1951–2021) oli monipuolinen runoilija, sanoittaja ja suomentaja. Hänen tekstinsä ja lämpimän hyväntuulinen elämänfilosofiansa puhuttelevat laajaa …

JUKKA ITKONEN (1951–2021) oli rakastettu ja palkittu kirjailija, runoilija ja sanoittaja.

70-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä runoilija Jukka Itkonen

70-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä runoilija Jukka Itkonen: ”Elämän pitää olla mielenkiintoista ja kirjoittamisen etenkin, että siitä nauttii joka päivä.” – Lasten Keskus

07.10.2021 | Lasten Keskus. Suositun runoilijan merkkivuotta juhlistetaan Kultapöllö-kokoelmalla, jossa on yksissä kansissa Jukka Itkosen suosituimpia …

Jukka Itkosen merkkivuotta juhlistetaan Kultapöllö-kokoelmalla, jossa on yksissä kansissa hänen suosituimpia lastenrunojaan viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Jukka Itkonen | Otava

Itkonen tunnetaan myös lasten- ja nuortenkirjojen suomentajana. Hän on suomentanut mm. ruotsalaisten Sören Olssonin ja Anders Jacobssonin nuortenromaaneja.

Otava

Keywords: jukka itkonen lapset