Kalle löövi perhe

Kalle Löövi näki töissään epätoivoa ja kaaosta – Terve.fi

Kalle Löövin neljä oivallusta ikääntymisestä | Apu Terveys

28.10.2020 — Perheeseen kuuluvat vaimo ja viisi aikuista lasta. Viisi lastenlasta. Asunut taas vuodesta 2004 alkaen Valkeakoskella. Varsinainen työura …

Pitkän uran SPR:ssä tehnyt Kalle Löövi on nähnyt epätoivoa ja kaaosta ympäri maailman. Tuore eläkeläinen sanoo, että kokemus asettaa asiat tärkeysjärjestykseen.

Kalle Löövi: Portsarina opittu ihmistuntemus auttoi SPR-uralla

Kalle Löövi: Portsarina opittu ihmistuntemus auttoi SPR-uralla – Ihmiset – Aamulehti

25.2.2021 — Kalle Löövi kiersi vuosikymmeniä maailman kriisialueita ja tärkein oppi oli kunnioitus: “Kun näytät sen, että välität ja olet aidosti paikalla”.

Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi jäi eläkkeelle tehtävästään lokakuun alussa. Nyt hän kertoo, miten portsari päätyi kansainväliseen avustustyöhön.

Kalle Löövi kiersi vuosikymmeniä maailman kriisialueita … – YLE

Kalle Löövi kiersi vuosikymmeniä maailman kriisialueita ja tärkein oppi oli kunnioitus: “Kun näytät sen, että välität ja olet aidosti paikalla”

14.11.2017 — Kalle Löövi ei suunnittele vielä eläkkeelle jäämistä. … ja kuinka paljon he ovat valmiita tekemään, jotta perhe ja yhteisö selviytyvät.

Satoja matkoja vuodessa Punaisen Ristin tehtävissä tehnyt Löövi on käynyt lomalla ulkomailla vain kolme kertaa elämässään.

SPR:n Kalle Löövi: Eniten katastrofeissa hirvittää lasten …

SPR:n Kalle Löövi: Eniten katastrofeissa hirvittää lasten kärsimys – Seura.fi

SPR:n kansainvälisen avun päällikkönä toimivan Kalle Löövin työmatka ei aina kulje eteläsuomalaisen maalaismaiseman lävitse. Toisinaan työmatkaa reunustavat …

Työ on vienyt SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan johtajan Kalle Löövin suurten inhimillisten tragedioiden keskelle. Eniten häntä hirvittää lasten hätä.

Kalle Löövi, avun airut – Maailman Kuvalehti

25.8.2017 — Pirkko-Liisa Ollilasta ja hänen veljestään Kalle Löövistä tuli hyväntekijöitä ja … Muutamista maahanmuuttajista on tullut perheystäviä.

Sisarukset Pirkko-Liisa Ollila ja Kalle Löövi – Meillä kotona

Pirkko-Liisa ja Kalle puuttuvat epäkohtiin | Meillä kotona

16.9.2020 — Lähes 50 vuotta erilaisissa Punaisen Ristin tehtävissä toiminut kansainvälisen avun johtaja Kalle Löövi on nähnyt humanitaarisen avun …

Pirkko-Liisa Ollilasta ja hänen veljestään Kalle Löövistä tuli hyväntekijöitä ja vaikuttajia, koska isä ja äiti opettivat, että vastuuta kannetaan yhdessä.

Eläkkeelle jäävä avustustyön veteraani Kalle Löövi on …

Eläkkeelle jäävä avustustyön veteraani Kalle Löövi on huolissaan avun politisoitumisesta – ”Retoriikka on menossa todella huonoon suuntaan” | Maailma.net

21.2.2017 — SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi voi … Suurinta huolta Löövi kantaa perheiden yhdistämisen tiukennuksesta.

Lähes 50 vuotta erilaisissa Punaisen Ristin tehtävissä toiminut kansainvälisen avun johtaja Kalle Löövi on nähnyt humanitaarisen avun sektorin ammattimaistumisen ja tehostumisen. Hänen mukaansa juuri nyt on tehtävä työtä sen eteen, että apu säilyy yhä puolueettomana eikä sitä hyödynnetä propagandavälineenä.

Kalle Löövi: SPR tarvitsee joukkuepelaajia – Telma-lehti.fi

Kalle Löövi: SPR tarvitsee joukkue­pelaajia – TELMA

5.7.2019 — Auttajia jo lapsuudenkodissa. “Kasvoin perheessä, jossa muita oli tapana auttaa. Kun ovelle ilmestyi kerjäläinen tai käsitöiden myyjä, äiti …

SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi voi herkistyä kauniin taulun edessä muttei tilanteessa, jossa ihmisillä on hätä. Silloin vetäistään toimintavaihde päälle ja organisoidaan avustustyö salamannopeasti.

SPR:n Kalle Löövi ei koe olevansa erityisen empaattinen

SPR:n Kalle Löövi ei koe olevansa erityisen empaattinen: “Mukavinta on auttaa arjessa näkymättömästi” | Yhteishyvä

SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi, 66, on nähnyt, että sotalinjojen molemmilla puolilla on tavallisia, läheisistään huolehtivia ihmisiä.

Keywords: kalle löövi perhe