Leimattu tv sarja

Leimattu | Yle Areena

Kehuttu norjalainen jännityssarja kertoo pelosta, kunniasta ja ystävyyden voimasta. Sarja perustuu Mahmona Khanin kirjaan Skitten Snø. Pääosissa: Kamelpreet …

Puolituttu kundi muuttaa Sumeran elämän yhdessä illassa painajaiseksi. Hän on väkivaltainen ja manipuloi, eikä poliisi voi auttaa. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää ratkaista tilanne yhdessä kaveriporukan kanssa. Kehuttu norjalainen jännityssarja kertoo pelosta, kunniasta ja ystävyyden voimasta. Sarja perustuu Mahmona Khanin kirjaan Skitten Snø. Pääosissa: Kamelpreet Kaur (Sumera), Pernille Persen (Charlotte), Tamanna Agnihotri (Anila) & Hibba Najeeb (Ambar). Tuotanto: NRK. (Skitten Snø, 2019)

Norjalaista Leimattu-sarjaa vaivaa epäuskottavuus, kun …

Norjalaista Leimattu-sarjaa vaivaa epäuskottavuus, kun nuoret tytöt alkavat omin päin tutkia raiskaustapausta – Kulttuuri | HS.fi

11.1.2021 — Skam-sarjan jälkeen Norjassa on tuotettu paljon nuortensarjoja, ja Leimattu keskittyy maahanmuuttajataustaisten tyttöjen kokemuksiin.

Mahmona Khanin romaaniin perustuva Leimattu keskittyy maahanmuuttajataustaisten tyttöjen kokemuksiin.

Illalla tv:ssä: Petollisista petollisin hymy – Episodi.fi

11.1.2021 — Vaikka Leimatun henkilöhahmot ovat sympaattisia ja uskottavasti näyteltyjä, etenee minisarjan juoni kuin rykien.

LEIMATTU ohjelmatiedot – Telsu.fi – TV-ohjelmat

LEIMATTU ohjelmatiedot – Telsu.fi

1.2.2021 — Leimattu. Seuraava esitys Yle Teema & Fem ma … Haulla leimattu löytyy 8 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa. … Norjalainen jännityssarja. HD.

Leimattu. Seuraava esitys Yle Teema & Fem ma 1.02.2021 klo 23.25. 8/8. Sumera herää oudossa paikassa. Tuleeko kukaan pelastamaan hänet ajoissa, vai pitääkö hänen selvitä tilanteesta…

Leimattu | Katso kaikki ohjelmatiedot | TV-opas | Telkku – Iltalehti

Löydä koska ja missä Leimattu on katsottavissa. Tutustu tähän ja muihin televisio- sekä suoratoisto-ohjelmiin ja elokuviin … Sarjat ja Elokuvat.

Home and Away, Kausi 28 • Jakso 88: Leimattu – MTV Katsomo

Home and Away: Jakso 88: Leimattu – katso maksutta MTV Katsomossa

Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.

Kausi 28, 88/167. Kyle ja Isla ovat pahassa pulassa, ja Ricky alkaa huolestua Kylen katoamisesta. Leah ei kestä epätietoisuutta, ja kaiken lisäksi leirintäaluekin kärsii Zacin syytteestä.

Mädät omenat -uutuussarja pureutuu naisten karuihin …

Mädät omenat -uutuussarja pureutuu naisten karuihin kohtaloihin 70-luvun Suomessa – käsikirjoittaja yöpyi taustatyötä tehdessään mielisairaalassa – Mesta.net

Mädät omenat -uutuussarja pureutuu naisten karuihin kohtaloihin 70-luvun Suomessa … jossa hankaliksi leimattuja naisia eristetään mielisairaalaan.

Muppet-sarjan nukkeseksi järkyttää – ”perverssiksi” leimattu …

22.9.2015 — Muppet-nukkehahmot tekevät paluun televisioon uuden sarjan myötä. … Hensonin luomat Muppet-nuket tekevät paluun uuden tv-sarjan muodossa.

Elisa Viihde Viaplay tänään: uusi kotimainen sarja Mädät …

Elisa Viihde Viaplay tänään: uusi kotimainen sarja Mädät omenat alkaa – pääosassa Satu Tuuli Karhu

10:10 – 09.05.2021 / tv-sarjat / Findance … sijoittuu 1970-luvun patriarkaaliseen Suomeen, jossa hankaliksi leimattuja naisia eristetään mielisairaalaan.

Keywords: leimattu tv sarja