Mika törrö perhe

Mika Törrö: 11 vuotta vankilassa on pitänyt hengissä – Apu

7.3.2021 — En haaveile perheen perustamisesta, mutta kyllähän minä sinkku olen, voimamies punastelee. Lue myös: Mika Törrö kulki pitkän tien …

Suomen vahvin mies Mika Törrö kokeili seurustelua – Seiska

Suomen vahvin mies Mika Törrö kokeili seurustelua – ”Työnnän ihmisiä tahtomattani pois” | Seiska

4.3.2021 — Törrön lapsuudessa Tesomalla oli paljon perheitä lapsineen, runsaasti tuolle ajalle tyypillisiä peli- ja leikkikenttiä sekä kaupat, metsäpolut …

Kirja: Päihdehelvetissä rypenyt voimamies Mika Törrö kidutti …

4.3.2021 — Mika Törrö on ollut raittiina yli kuuden vuoden ajan. Suomen Vahvin Mies Ry / Janne Ahonen. Häiriintynyt suhde väkivaltaan.

Mika Törrö: uutuuskirja kertoo rajusta elämästä – Iltalehti

Iltalehti

1.3.2021 — Katso Mika Törrön uskomaton matka Suomen vahvimmaksi mieheksi Ylen Sportliv-sarjassa. Suomen vahvimman miehen raju tarina: Mika Törrö vaihtoi …

nyt Mika Törrö on Suomen vahvin mies: “Ei se ole … – YLE

Vankila ja äiti pelastivat huumehelvetistä – nyt Mika Törrö on Suomen vahvin mies: “Ei se ole ihmisarvosta elämää, kun makaat siellä kuset housuissa”

20.2.2021 — Salla Romo ja Mika Törrö nojailevat tankoon ja hymyilevät toisilleen. … entinen linnakundi ja keskiluokkainen perheenäiti.

Katso Mika Törrön uskomaton matka Suomen vahvimmaksi mieheksi Ylen Sportliv-sarjassa.

rauta pelasti ja yhdisti Mika Törrön ja Salla Romon – YLE

Juoppo linnakundi ja liian iso pappi ovat nyt Suomen vahvimmat – rauta pelasti ja yhdisti Mika Törrön ja Salla Romon

Mika Törrö (lempinimeltään El Toro, suom. Härkä, s. … Törrö on voittanut Suomen vahvin mies -kilpailun viidesti: vuosina 2018, 2019, 2020, 2021 ja 2022.

Voima on muodissa. Lihasten mukana vahvistuu myös henki, tietävät Suomen vahvin mies ja vahvin nainen.

Mika Törrö – Wikipedia

24.8.2021 — Suomen vahvin mies -kisan neljää kertaa voittaneen Mika Törrön elämä … vuonna kauas Muhokselle, Oulun kupeeseen Metsolan perhekotiin.

Mika Törrö nostaa etukyykystä 240 kiloa, mutta rakkauden …

Esittelyssä Suomen vahvin mies: Mika Törrö nostaa etukyykystä 240 kiloa, mutta rakkauden temppuradalla hän on vasta oppipoika – Motiivilehti

27.1.2021 — Mika Törrö ja Salla Romo käyvät usein salilla yhtä aikaa treeneissä. … Mikkeliläisestä, perusluterilaisesta perheestä tuleva Romo päätyi …

Suomen vahvin mies -kisan neljää kertaa voittaneen Mika Törrön elämä muuttui kerta heitolla, kun hän raitistui.

Suomen vahvimmat Mika Törrö ja Salla Romo – Kirkkotie

Suomen vahvimmat Mika Törrö ja Salla Romo – Ystävyyden voimaa – Kirkkotie

13.10.2019 — Mika Törrö on Suomen vahvin mies. El Toro -nimellä kilpaileva … Perheeseen kuuluvat muualla asuvat äiti ja 14-vuotias tytär.

Mitä seuraa, kun entinen vankilakundi ja nykyinen pastori alkavat treenata yhdessä voimamieslajeja? Vastaus: valtava määrä lihasvoimaa, komeat tittelit ja kaupan päälle lämmin, salilta koteihin ulottuva ystävyys.

Mika Törrö: Voimamiesurheilija haluaa tulla maailman …

Mika Törrö: Voimamiesurheilija haluaa tulla maailman vahvimmaksi mieheksi – Aamulehden tähtijuttu – Ihmiset – Aamulehti

Mika Törrö on Suomen vahvin mies. El Toro -nimellä kilpaileva voimamiesurheilija tavoittelee marraskuussa maailman vahvimman miehen titteliä. Nyt Törrö kertoo, miten hän syö ja harjoittelee ja miltä kropassa tuntuu vetää 25 tonnia painavaa rekkaa.

Keywords: mika törrö perhe