Opetus tv

Opetus.tv

Opetus.tv on unelma paremmasta oppimisesta! Opiskelutavasta, joka inspiroi ja motivoi, auttaa laajentamaan näköaloja ja osaamista, tarjoaa oivaltamisen.

Opetus.tv on unelma paremmasta oppimisesta! Opiskelutavasta, joka inspiroi ja motivoi, auttaa laajentamaan näköaloja ja osaamista, tarjoaa oivaltamisen

Opetus.tv – YouTube

Tämän kanavan sisältönä on lukion matematiikan, kemian ja biologian videoita, mutta Opetus.tv-sivustolta löytyy lisäksi myös fysiikkaa ja laskinvideoita.

Opetus.tv (@opetustv) • Instagram photos and videos

Tämä kanava on virallinen, mutta epävirallishenkisempi kommunikointikanava Opetus.tv:n arjesta 🙂 opetus.tv. 26 posts. 208 followers.

Opetus.tv – Peda.net

Kannattaa käydä katsomassa lukemisen ohessa hyviä videoita ja muuta mukavaa mainiolta Opetus.tv- sivustolta. Kommentit. Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän …

Opetus.tv – SoundCloud

Opetus.tv · Laajenna · Jaa …

Opetus.tv – Facebook

Stream Opetus.tv music | Listen to songs, albums, playlists for free on SoundCloud

Play Opetus.tv on SoundCloud and discover followers on SoundCloud | Stream tracks, albums, playlists on desktop and mobile.

Play Opetus.tv and discover followers on SoundCloud | Stream tracks, albums, playlists on desktop and mobile.

Hae Opettaja.tv:n oppimateriaalia – Oppiminen – YLE

Opetus.tv. 1.691 Me gusta. Opetus.tv on olemassa, koska haluamme mahdollistaa uuden dynaamisen tavan opiskella. Tsekkaa videot.

Suosittelemme. Mun uutiset on koululaisten oma uutiskanava. Kuva: YLE. Mun uutiset – opettajan opas. Mikä on tämän päivän peruskoululaisten mielestä tärkeää?

Keywords: opetus tv