Paola suhonen lapset

Paola Suhonen – Wikipedia

12.1.2022 — Paola Suhonen, 47, ja Olli Happonen, 41, ovat olleet yhdessä viitisen vuotta. Olli muutti Paolan luokse puolen vuoden seurustelun jälkeen.

Paola Suhosella ja Olli-puolisolla oli täysin eri tulot

Paola Suhosella ja Olli-puolisolla oli täysin eri tulot – näin erituloiset saivat arjen sujumaan – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

23.1.2022 — Paola Suhonen ja Olli Happonen ovat löytäneet toisistaan kaltaisensa. Suoruus ja rehellisyys on suhteen salaisuus.

Paola Suhonen oli ehtinyt olla sinkkuna yli vuosikymmenen ennen Ollin tapaamista. Suhteen alku olikin Paolan mukaan kahden aikuisen ihmisen elämäntyylien ja -tapojen yhteen sovittamista.

Paola Suhonen ja Olli Happonen kertovat parisuhteestaan …

Paola Suhonen ja Olli Happonen kertovat parisuhteestaan, riidoistaan ja ensitapaamisestaan – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

25.3.2022 — Brändin omistajan Paola Suhosen Ylelle antama haastattelu aiheeseen liittyen on saanut sosiaalisen median vaikuttajayhteisön pois tolaltaan.

Paola Suhonen ja Olli Happonen ovat löytäneet toisistaan kaltaisensa. Suoruus ja rehellisyys on suhteen salaisuus. – Riiteleminen on terveellinen tapa puhdistaa ilmaa.

Meeri Koutaniemi ja Paola Suhonen kuvasivat raskaana …

Rakastunut Paola Suhonen: “Olli on elämäni suuri rakkaus”

Paola Suhonen: “Minulla on maailman ihanimmat …

Paola Suhonen: “Minulla on maailman ihanimmat vanhemmat ja onnellinen lapsuus” | Kodin Kuvalehti

Paola Suhosen äiti Senja Suhonen on aina sanonut tyttärensä hulluille ideoille ensin ei ja sitten kyllä. PAOLA SUHONEN, 41, on vaatesuunnittelija, muotoilija, yrittäjä ja elokuvantekijä, joka tunnetaan Ivana Helsinki -vaatemerkistä. Paola asuu yksin Helsingin Alppilassa. Olin varmaan 2,5-vuotias,…

Paola, Pirjo ja Senja Suhonen eivät pelkää pettymyksiä

Paola, Pirjo ja Senja Suhonen eivät pelkää pettymyksiä | Eeva

Nuoruudessa Paola ja Pirjo Suhosen tempaukset ihmetyttivät muita, mutta kotona heihin luotettiin. Äiti Senja on kannustanut aina tyttäriään.

Suunnittelija Paola Suhonen pitää eläimiä ihmisiä … – Seura

Suunnittelija Paola Suhonen pitää eläimiä ihmisiä viisaampina

Suunnittelija Paola Suhonen ärsyyntyy sosiaalisesta mediasta, koska se on niin minäkeskeinen. Jörn Donner oli Suhoselle merkittävä esikuva.

Ivana Helsinki jättikohun keskellä! Paola Suhonen laukoi …

Keywords: paola suhonen lapset