Paula pokkinen perhe

Onko Ylen Paula Pokkinen Jorma Pokkisen kakaroita?

Onko Ylen Paula Pokkinen Jorma Pokkisen kakaroita? – – Suomi24 Keskustelut

… Panu Iltalehden uutispäällikkö ja Pete, kappas vain, Niinistön kampanjan tied.päällikkö. Kuuluuko Ylen toimittaja Paula Pokkinen tähän samaan klaaniin?

Pokkisilla hyvin pullat uunissa, isukki on Aamulehden pt, Panu Iltalehden uutispäällikkö ja Pete, kappas vain, Niinistön kampanjan tied.päällikkö. Kuulu…

Paula Pokkinen (@paulapokkinen) / Twitter

Paula Pokkinen. @paulapokkinen. Ylen Politiikka ja yhteiskunta -toimituksen päällikkö. Äiti. Vaimo. Lapsikulta. Liikkuja ja liikuttuja.

Jorma Pokkinen – Wikipedia

Jorma Pokkinen syntyi veturinkuljettaja Veikko Pokkisen ja Aino Nysténin perheeseen. Hänen puolisonsa vuodesta 1973 on Riitta Toivanen.

Paula Pokkinen – Facebook

Paula Pokkinen on Facebookissa. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Paula Pokkinen ja muiden tuttujesi kanssa. Facebook antaa ihmisille…

Päällikkönimityksiä Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnassa

Päällikkönimityksiä Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnassa | Yleisradio | yle.fi

10.4.2018 — Politiikka ja yhteiskunta -toimituksen päälliköksi on nimitetty YTM Paula Pokkinen, 41. Pokkinen on aloittanut Ylellä vuonna 2002 ja hän siirtyy …

Aihetoimitukset Pasilassa muotoutuvat uudelleen.

Iltalehden Panu Pokkinen siirtyy Yleen – Urheilu – Ilta-Sanomat

6.5.2013 — Iltalehden uutispäätoimittaja Panu Pokkinen, 36, siirtyy Yle Urheilun päälliköksi elokuun puolivälissä, kertoo Ylen Uutiset.

Lauantain Ykkösaamun kasvo irtisanottiin Ylestä, kertoo SK

Lauantain Ykkösaamun kasvo irtisanottiin Ylestä, kertoo SK | Paikalliset | Vantaan Sanomat

2.11.2018 — … Jouko Jokinen tai politiikka ja yhteiskunta -toimituksen päällikkö Paula Pokkinen eivät kommentoineet asiaa Suomen Kuvalehdelle.

Yle TV1:n lauantaiaamupäiväisen Ykkösaamu-ohjelman juontaja, politiikan toimittaja Jari Korkki on irtisanottu Ylestä, kertoo Suomen Kuvalehti uutisessaan.

SK: Pitkäaikainen politiikan toimittaja sai potkut Yleltä – Kaleva

SK: Pitkäaikainen politiikan toimittaja sai potkut Yleltä | Kaleva

2.11.2018 — … Paula Pokkinen eivät kommentoineet lehdelle irtisanomisen syytä. … Hautaustoimisto Ikäheimo on perheyritys, jonka juuret ulottuvat 110 …

Ylen TV1:n Ykkösaamun pitkäaikainen juontaja ja kokenut politiikan toimittaja Jari Korkki on irtisanottu tehtävästään, kertoo Suomen Kuvalehti.

YLE:n viimeiset korahdukset – Uusi Suomi Puheenvuoro

YLE:n viimeiset korahdukset | Uusi Suomi Puheenvuoro

2.11.2018 — … päällikkö Paula Pokkinen eivät kommentoi julkisuuteen potkujen syytä. … Päivärinta siirtyi Iltalehteen, Vesikallio Perheyritysten …

TV1:n Ykkösaamun pitkäaikainen juontaja ja kokenut politiikan toimittaja Jari Korkki on lokakuun lopussa irtisanottu Yleisradion palveluksesta. https://www.

Keywords: paula pokkinen perhe