Peter vesterbacka perhe

Vesterbacka Rovion ja Slushin takana ei ymmärrä, miksi …

Vesterbacka Rovion ja Slushin takana ei ymmärrä, miksi tunneli Tallinnaan olisi vaikea rakentaa – Ihmiset – Aamulehti

Peter Vesterbacka (s. 12. maaliskuuta 1968 Pori) on suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtaja.

Peter Vesterbacka edistää hankkeita, jotka eivät ole vaatimattomuudella pilattuja. Hän haluaa tuoda 150  000 kiinalaista korkeakouluopiskelijaa Suomeen, lähettää suomalaisen avaruusmatkalle ja rakentaa tunnelin Helsingistä Tallinnaan.

Peter Vesterbacka – Wikipedia

6.4.2019 — Miljoonia tienaava entinen Angry Birds -pomo Peter Vesterbacka elää tavallista lapsiperhearkea – ”Uskon, etteivät lapseni ajattele rahaa!”.

pomo Peter Vesterbacka elää tavallista lapsiperhearkea …

Miljoonia tienaava entinen Angry Birds -pomo Peter Vesterbacka elää tavallista lapsiperhearkea – ”Uskon, etteivät lapseni ajattele rahaa!” | Seiska

24.1.2020 — Peter Vesterbacka on kova verkostoituja, mutta kun hän puhuu, vastuu siirtyy kuulijoille.

Peter Vesterbackan maailmassa kaikki on mahdollista | Image

21.1.2020 — Roviosta, Angry Birdsistä ja punaisesta hupparistaan tunnettu liikemies Peter Vesterbacka ajoi 25. elokuuta poliisin tutkaan Kirkkonummella.

Angry Birds -miljonääri Peter Vesterbacka kaahasi jättisakot

16.12.2011 — … tarjottiin kesällä yli kaksi miljardia dollaria, mutta firman keulakuvan Peter Vesterbackan perheen arki soljuu yhä vanhoja latuja.

Teija Vesterbacka lottoaa ja siivoaa itse – Viihde – Ilta-Sanomat

10.12.2012 — Tosin Teija-vaimo sillä enimmäkseen ajaa, sillä Peter Vesterbacka tarvitsee aika vähän autoa. Viime vuonna Angry Birds -pelin keulahahmo nettosi …

Peter Vesterbacka kärsi huonosta pomosta – Viihde

24.12.2021 — Kotona Espoossa vaimo ja kaksi pientä lasta antavat hänen mennä, tosin ”vaihtelevasti ymmärtäen”. Harri Koponen on varma, että Rovio …

Peter Vesterbacka matkusti puolet vuodesta ja nukkui neljä …

Peter Vesterbacka matkusti puolet vuodesta ja nukkui neljä tuntia yössä – ”Kuunnelkaa neuvoja, mutta uskokaa vain itseenne” | Kauppalehti

7.9.2018 — Peter Vesterbacka. Yrittäjä. Syntynyt. 12.3.1968 Porissa. Asuu. Espoossa. Perhe. vaimo Teija sekä 15-vuotias poika ja 13-vuotias tytär.

Vuonna 2011 Peter Vesterbacka kiersi maailmaa tavoitteenaan rakentaa Angry Birdsistä kansainvälinen viihdeimperiumi. Kauppalehti Option juttu kertoi, että ”samaan aikaan hän seurustelee tähtien ja valtaapitävien kanssa, ottaa vastaan palkintoja ja yrittää pysyä nöyränä”.

Roviolla miljoonia tienanneella Peter Vesterbackalta eivät …

Roviolla miljoonia tienanneella Peter Vesterbackalta eivät ideat lopu – Nyt suunnitelmissa on tunneli Tallinnaan! – Seura.fi

Peter Vesterbacka teki Roviolla mahdottomasta mahdollisen. Seuraavaksi hän haluaa levittää suomalaisen koulutuksen koko maailmaan.

Keywords: peter vesterbacka perhe