Tony ariman lapset

Tony Ariman tarina: erakoitunut HIFK:n legenda kuoli vain 44 …

Tony Matti Juhani Arima (9. huhtikuuta 1961 Helsinki – 8. joulukuuta 2005 Orimattila) oli suomalainen jääkiekkoilija.

Tony Arima – Wikipedia

21.3.2020 — Kaikkensa antanut Tony Arima käy tästä malliesimerkkinä. Sisukkaan taistelijan traagisesta kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 15 vuotta …

SM-liigan kulttipelaaja päätyi traagiseen ratkaisuun 44 …

SM-liigan kulttipelaaja päätyi traagiseen ratkaisuun 44-vuotiaana – “Kun ei ole mitään suunnitelmia elämän jatkoon, siinä voi käydä huonosti” – MTVuutiset.fi

Juu, kunnia Tonin muistolle. Ikävä tapahtuma, toisaalta osoittaa kuinka tyhjän päälle sitä herkästi huippu-urheilija voi jäädä uransa jälkeen.

Elämäntyönsä kiekkokaukalossa tehnyt urheilija ei aina löydä paikkaansa siviilielämästä. Kaikkensa antanut Tony Arima käy tästä malliesimerkkinä. Sisukkaan taistelijan traagisesta kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 15 vuotta.

Tony Arima 1961-2005 – – Suomi24 Keskustelut

Tony Arima 1961-2005 – – Suomi24 Keskustelut

14.12.2005 — RIP Tony Arima Joku ehkä voisi vielä tämän 100% vahvistaa mutta luotettavalta henkilöltä tieto kyllä tuli, ja sai kertoa myös täällä.

Kunnia Ariman muistolle! Hienosti pisteli Hakin lättyjä sisään!!

Tony Arima | Jatkoajan keskustelupalsta

1.5.2011 — Helsingin IFK:n jääkiekkojoukkueessa maineeseen noussut laitahyökkääjä Tony Arima kuoli viime viikonloppuna 9. joulukuuta 2005.

RIP Tony ArimaJoku ehkä voisi vielä tämän 100% vahvistaa mutta luotettavalta henkilöltä tieto kyllä tuli, ja sai kertoa myös täällä. Eli kun nyt…

Tony Arima – Muistot | HS.fi

13-vuotiaat lapset heittelevät lumipalloja ihmisiä ja autoja ja juoksevat sitten piiloutumaan taloon, missä on Terveystalon, Postin ja Fressi toimipisteet. Kun …

Helsingin IFK:n jääkiekkojoukkueessa maineeseen noussut laitahyökkääjä Tony Arima kuoli viime viikonloppuna 9. joulukuuta 2005. Arima oli kuollessaan 44-vuotias. Hän oli syntynyt 9. huhtikuuta 1961 Helsingissä. Tony Arima aloitti liigauransa Jokereissa, josta hän siirtyi HIFK:n riveihin 1981.

Mm. Tony Arima oli länsi- Hertzigan ja Jokereiden kasvatti

12.10.2016 — Jo edesmennyt Tony Arima (oik.) … Ariman sylissä tytär Hanna. … metsätilan kokoomuslaisen valtuutetun lapsille tiskin alta alihintaan.

Nämä jäävät muistoihin – kymmenen kuvaa Matti Hagmanin …

Iltalehti

3.11.2014 — … kaudeksi riveihinsä veljekset legendaarisesta kiekkosuvusta. Joensuulaisjoukkueen takalinjoilla luutivat Lari Arima, 24, ja Riku Arima, 22.

Ariman veljekset, onko teistä tullut kilttejä poikia? – Karjalainen

Ariman veljekset, onko teistä tullut kilttejä poikia?

Jääkiekon Suomi-sarjaa johtava Jokipojat hankki täksi kaudeksi riveihinsä veljekset legendaarisesta kiekkosuvusta. Joensuulaisjoukkueen takalinjoilla luutivat Lari Arima, 24, ja Riku Arima, 22.

Keywords: tony ariman lapset