Urho nissilä perhe

Urho Nissilä – Wikipedia

14.11.2021 — Urho Nissilä Zenicassan jalkapallomaajoukkueen harjoituksissa viime … Nissilän perhe kuului Kuopiossa vanhoillislestadiolaiseen yhteisöön.

Uskonyhteisön hiljainen paine teki nuoren jalkapalloilijan …

Uskonyhteisön hiljainen paine teki nuoren jalkapalloilijan Urho Nissilän elämästä ahdistavaa: ”Se ei ole minulle helppo aihe puhua, mutta voin yrittää kertoa” – Jalkapallo – Aamulehti

13.11.2021 — Urho Nissilästä on kehittynyt vuosien mittaan KuPSin keskikentän … perhetaustat ja osasi lähestyä asiaa varovaisesti, jotta Nissilä pääsi …

Uskonyhteisön tiukat säännöt ahdistivat lapsuudessa A-maajoukkuepelaaja Urho Nissilää ja uhkasivat lopettaa jalkapalloilun kokonaan: ”Se ei ole minulle helppo aihe puhua, mutta voin yrittää”, hän sanoo.

HS: Uskonyhteisön tiukat säännöt varjostivat KuPSin tähden …

HS: Uskonyhteisön tiukat säännöt varjostivat KuPSin tähden juniorivuosia – “On siinä muutamat itkut itkettykin” | Savo | Savon Sanomat

13.11.2021 — Urho Nissilä Zenicassan jalkapallomaajoukkueen harjoituksissa … Nissilän perhe kuului Kuopiossa vanhoillislestadiolaiseen yhteisöön.

Vanhoillislestadiolaisen yhteisön joukkue- ja kilpaurheilun kieltävä sääntö varjosti KuPSin keskikentän tähden Urho Nissilän juniorivuosia.

Uskonyhteisön tiukat säännöt ahdistivat … – Helsingin Sanomat

Uskonyhteisön hiljainen paine teki nuoren jalkapalloilijan Urho Nissilän elämästä ahdistavaa: ”Se ei ole minulle helppo aihe puhua, mutta voin yrittää kertoa” – Urheilu | HS.fi

18.6.2021 — Urho Nissilä siirtyi ulkomaille seurahistorian suurimmalla siirtosummalla. Ovet eivät maailmalla kuitenkaan auenneet ja hän palasi kotiin.

Uskonyhteisön tiukat säännöt ahdistivat lapsuudessa A-maajoukkuepelaaja Urho Nissilää ja uhkasivat lopettaa jalkapalloilun kokonaan: ”Se ei ole minulle helppo aihe puhua, mutta voin yrittää”, hän sanoo.

Urho Nissilä, 25, palasi kotiin ulkomailta – KuPSin tähtipelaaja …

29.8.2021 — KuPSin Urho Nissilä sai Huuhkajien päävalmentajalta Markku Kanervalta mieluisan puhelun.

Urho Nissilä teki nuoren fanin… – Kuopion Palloseura

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Urho Nissilä vieraili nuoren fanin Helmi Tirrosen kotona ja lahjoitti… … Helmi ja perhe kiittää ⚽️❤⚽️❤⚽️.

Urho Nissilä – Pellavapäinen taikuri – Sivu 12 – FutisForum2

13.10.2021 — Kuopion Palloseuran Urho Nissilä pelaa elämänsä kautta. … Perheissä on yleensä paljon lapsia ja sosiaaliset verkostot laajat.

ISÄNPÄIVÄKSI AJATELTAVAA: ISYYS, PERHE, JALKAPALLO

Urho Nissilä – Pellavapäinen taikuri – Sivu 12 – FutisForum2

13.11.2021 — Hesari esittelee kuopiolaisen keskikenttäpelaaja Urho Nissisen. … ammattilaisena eivät tuoneet menestystä ja Nissilä palasi Kuopioon.

ISÄNPÄIVÄKSI AJATELTAVAA: ISYYS, PERHE, JALKAPALLO – Kari Uusikylä

Kekkonen ei ole ainoa Super-Urho.  Tänään klo 16 Suomi kohtaa Bosnia-Herzegovinan jalkapallon MM-karsinnassa. Hesari esittelee kuopiolaisen keskikenttäpelaaja Urho Nissisen. Urho, 60 kiloa ja 172 senttiä, nousi silmissäni jättiläiseksi. Ei sen takia, että hän on jalkapallotaituri, vaan siksi, mitä hän kertoo itsestään, ja miten sen kertoo. Urho kasvoi uskovaisyhteisössä yksinhuoltajaäidin ja kuuden sisaruksen kanssa. Urhoa oli…

Keywords: urho nissilä perhe